Byter däck och snörvlar vidare

Idag har jag fortsatt att vara förkyld. Det verkar aldrig bli bättre. Typiskt!!

Efter att jag sovit en stund på förmiddagen idag så skulle vi byta däck på bilen. Det tyckte jag var sådär. Men det som var roligt var att jag fick sitta i framsätet med bälte och allt när mamma körde fram bilen till däckbytarplatsen. Jag var nästan helt vuxen då.

Sen fick jag sitta i vagnen när mamma och pappa bytte däck, och det var inget vidare roligt (det var för att jag bara sprang ifrån dem när jag inte satt i vagnen). Men sen satt jag i framsätet på bilen och åkte med mamma till parkeringsplatsen igen när de bytt klart däck. Då blev jag glad igen. Men det märks på mig att jag inte är riktigt kry tycker mamma och pappa, för jag ville hellre bli buren från bilen och in igen än att gå själv, och det har aldrig hänt förut. Jag hade ont i magen med och illskrek emellanåt när det gjorde extra ont.

När vi kom in så fick jag min napp, och sen la jag och mamma oss i soffan, och jag somnade nästan bums på hennes bröst. Mysigt som sjutton tyckte både jag och mamma. Det har inte hänt sen jag var en jätteliten bebis, för jag har ganska svårt att somna nånannanstans än i min säng. Sen la hon över mig i sängen och jobbade en stund medan jag sov och sov och sov. Pappa jobbade också.

Hoppas jag blir frisk snart, det är så jobbigt att inte må bra 🙁

Lämna ett svar