Ett halvår som gift par

Jaha. Så har det redan gått ett halvår sedan den där magiska dagen när solen sken, regnet föll och allt bara var sådär perfekt som man bara hade vågat drömma om (och knappt det). Samtidigt som det känns oerhört länge sedan det var sol och sommar, så känns det samtidigt som att det var så nyss vi stod där, rörda av fin sång och av att alla våra vänner åkt så långt för att vara med på vår dag… vi önskar båda att man skulle kunna göra om det, om och om igen. Fast ändå inte. För den magi som var för 6 månader sedan kommer nog aldrig att kunna återupplevas. Förutom i våra minnen förstås, där är de alltid lika härliga att komma till.

Nu när halvåret som gift par är passerat kanske man borde ta sig lite tid att göra ett bröllopsalbum med några av alla de fina bilderna från bröllopet och festen och allt runtomkring. Så jag håller tummarna för att kommande halvår inte ska gå riktigt lika fort, så att jag kanske kan hinna med det innan sommaren plötsligt är här (och förbi) igen.

Tills dess, krama varandra och se fram emot film och album från bröllopsdagen. Och såklart ett tårtrecept som ska läggas ut på sidan tillsammans med ocensurerade möhippebilder. Den som väntar på något gott…

Lämna ett svar