Jack i pannan

101001

Usch vilken tråkig dag det har varit idag. Den började bra, jag, Tett, mamma och Bettan åkte till skaparverkstaden på konstmuseet. Vi ritade och gjorde jättefint. Sen när vi gick därifrån så sprang jag och Tett och busade, och jag ramlade på stenplattorna och Tett ramlade på mig och slog ner min panna rakt i marken. Mamma såg vad som hände och kom springande jättefort, och då hade jag ett stort jack i pannan. Hon tog upp mig och bad Bettan fråga några som kom och gick om var närmsta vårdcentral fanns. Den låg nära så vi sprang dit och de hjälpte till att tvätta rent och tejpa ihop såret lite. Sen ringde de till akuten så vi åkte dit jag och mamma efter att vi lämnat av Bettan och Tett hemma. De gick och hämtade Moltas på skolan medan jag och mamma var på akuten.

På akuten fick vi vänta jättelänge, många, många timmar. Sen när de äntligen hade tid med oss tejpade de bara ihop såret hafsigt så mamma tror jag kommer att få ett fult ärr. Dumma sjukvårdspersonal.

På kvällen när vi kommit hem kom någon och köpte våran skrivare med, som pappa satt ut på annons. Men pappa var i Dublin med sina kompisar.

Skaparverkstad på konstmuseetInnan olyckanPå vårdcentralen med jack i pannan

Lämna ett svar