Mitt 2011

När jag tittar tillbaka på 2011 så blir jag nästan lite rädd. Jag kollar i min kalender och inser att det knappt är möjligt att hinna med allt jag hunnit med. Och jag förstår kanske också att det blir svårt att toppa, upplevelsemässigt (familjeupplevelser borträknade), och det är nästan lite skrämmande.

Jag var nöjd med mitt antal utlandsresor under 2010. Jag gillar ju att resa och hann då med en hel del (ca 6 utlandsresor tror jag). Jämfört med 2011 så var 2010 ingenting. I år har jag hunnit med Aten ett par gånger, New York fyra gånger, Milano en gång, Helsingfors en gång, London tre-fyra gånger… och säkert har jag hunnit glömma nån med. Hade en underbar fotoresa på Furillen på Gotland på försommaren och har lanserat ca 4-5 fantastiska kampanjer på Hästens under året. Och apropå Hästens så sover hela familjen äntligen blårutigt, giftfritt och lite bättre än vad vi nånsin sovit förut. Har också jobbat mer än jag nånsin gjort förut, trodde inte jag skulle toppa 1998 men nu är det gjort, ingen tvekan. Men känner samtidigt att jag hunnit med barnen, min man, vänner och konserter/föreställningar/underhållning i en mängd jag nog inte hunnit tidigare. En matematik som är svår att förstå.

Kort sagt: 2011 har gått i racerfart. Jag hoppas att 2012 blir lite lugnare, men precis lika bra. Och jag har en skön känsla av att det kommer att bli precis så.

Puss & kram & gott nytt år

Ps. Har ni några nyårslöften?

Lämna ett svar