Göteborg

Hej du. Igår och idag har du och mamma varit i Göteborg på konferens. Igår var det invigning för mammas jobbs nya showrooms. Jättefina var de. Också var det en massa möten om framtidens projekt. På kvällen igår var vi och käkade middag på restaurang, och mina bordsgrannar trodde mig inte när jag sa att du var mitt tredje barn. De tyckte att jag måste ha börjat tidigt i så fall. Antar att min sminkning den kvällen blev bra 😉

I morse vaknade jag av dina sparkar, liksom några gånger under natten. Det var annars skönt att sova i hotellsäng, som alltid. Men du saknade nog att pappa inte var där så du fick sparka på honom, så därför sparkade du lite extra på mamma istället.

När jag klev upp gick jag förbi en stor spegel i hallen på väg till badrummet, och då fick jag än en gång känslan av hur olik den här magen är de magarna jag haft när jag väntat dina brorsor. Den är definitivt mer putig och inte lika bred som de tidigare varit. Jag skulle nog vilja påstå att jag har finaste magen den här gången. Även om allt annat fått ta stryk bara därför (hår, hy och sånt menar jag). Jag kunde i alla fall inte hålla mig från att ta en mobilbild på magen med hjälp av spegeln. Tänk att jag bara ska ha den här fina magen i några veckor till, börjar kännas oerhört nära nu.

Efter en god hotellfrukost så var det möte som stod på agendan för hela dagen, med en kort paus för lunch. Vid tjugo i fem sen gick tåget hem mot Stockholm och Västerås igen, och jag var inte hemma i Västerås förrän strax efter nio. Vi åkte taxi hem du och jag, för jag hade alldeles för mycket att bära på för att orka ta en promenad (som säkert hade varit skönt annars när man suttit hela dagen i möten och sedan på tåget i några timmar).

Väl hemma satt jag uppe och pratade med pappa till sent, och du var jättelugn i magen.

Lämna ett svar