Våfflor hos oldemor och oldefar och fotbollsägare

Slappade på förmiddagen, och sen gick vi ut och gick en promenad i Spånga. Vi köpte korv nere i centrum, och försökte bli av med envisa getingar som svärmade runt mig och de andra. Sen gick vi till oldemor och oldefar som hade lovat att bjuda på våfflor.

Jag fick en jättefin fotboll av oldefar när jag kom dit, och pengar till ett par fotbollsskor. Jag får nog vänta lite med att köpa dem, för det finns nog inte i så små storlek som jag behöver nu. Men mamma och pappa har lovat att spara pengarna tills det blir dags. Sen fick jag äta lite, och låg nöjd och sparkade på min nya boll medan mamma, pappa, moster, oldemor och oldefar mumsade frasvåfflor, grädde, sylt och hallon.

När vi kom hem därifrån så grillade pappa fläskfil

8 reaktioner till “Våfflor hos oldemor och oldefar och fotbollsägare”

  1. Oh yes!
    …får nästan ångest av att gå tillbaka till jobbet. ENBART på grund av att man inte får sova till man vaknar av sig själv.

    Vem f-n uppfann 9-17!?!

  2. Tidiga mornar är ju underbart…
    Den stillheten, lugnet och luften som är då är ju helt oslagbar .

    Nu pratar vi väl kl 06:00 för sedan drar ju rusningen till jobben igång och då är det ju inte så mysigt. Med all trafik och stressade trötta människor. Men innan dess… ahhhh…

  3. Nä, fy för Sören!
    Att gå upp innan 10 är inget annat än människoplågeri! Jag är inte skapt för att gå upp så tidigt. Om jag fick leva precis som jag ville skulle jag vara vaken till 2-3 och sova till 10-11, kanske 12 om jag var trött. De 8 timmarna gör mig sjukt mycket piggare än de jag sover mellan 00 och 08 av någon anledning.

  4. Jag är nog nånstans mittemellan…
    …runt nio tycker jag är en lagom tid att gå upp… men jag håller med om att nattetimmarna är ljuvliga… helt tyst och mörkt runt om en, hela världen sover och man har all tid i världen för sig själv…

  5. nästan..
    Jag håller med om att det blev en bra film, men den taffliga början med övertydliga berättarrösten höll på att förstöra allt…men den ryckte upp sig betydligt som tur var..klart sevärd..

Lämna ett svar