Besök av BVC, shopping i Täby och första nappdagen

I dag sov jag och mamma ganska länge på förmiddagen, jag hade varit vaken så mycket på natten att både jag och mamma var alldeles jättetrötta. Strax efter klockan ett kom besök till mig från BVC här i Spånga, Dagmar heter min kontaktperson där. Jag låg och sov mesta tiden hon var här, men hon pratade en hel del med mamma och pappa så det gjorde inte så mycket. Sen tittade hon lite på mig, och fyllde i lite papper om min längd och vikt och så. Hon tyckte jag verkade vara en frisk och kry kille, och sa att det inte fanns nån fler Moltas alls på hela BVC i Spånga.

Efter hennes besök så åkte vi till Täby centrum för att moster skulle få shoppa lite igen. Mamma och pappa shoppade lite med, och jag var jättesnäll hela tiden. Sen åt de på en italiensk restaurang, och jag sov snällt. Alldeles till slutet, då jag började gny lite, och då stoppade mamma och pappa in en napp i min mun för första gången. Jag var lagom skeptisk till en början, men när jag kom på att den gick att suga på så blev jag rätt nöjd, och krävde inte mat på en gång som jag brukar göra annars när jag vaknar. Sen fick jag lite mat i bilen innan vi åkte hem. Mamma och pappa stoppade in den där nappen flera gånger under kvällen sen, jag var skeptisk varenda gång, och hade lite svårt att behålla den i munnen, mina händer hade en tendens att vilja putta ut den ur munnen hela tiden. Som tur var så fanns mamma och pappa där och stoppade in den igen hela tiden, för den var nog ganska god att suga på ändå kom jag på till slut.

När vi kom hem från Täby så satt mamma och moster och myste med mig i soffan en stund, och jag log för första gången med öppna ögon, mot mamma. Hon blev alldeles till sig. Fast jag visste nog inte att jag log, men mamma blev glad ändå.

4 reaktioner till “Besök av BVC, shopping i Täby och första nappdagen”

  1. Jag tycker att..
    ..färgerna borde vara olika på betygen fyra och fem! Gick precis in på den här filmen i tron att ullis hade gett den en femma! Vilken besvikelse, för att inte tala om förtret man känner! Mitt förslag är 5: guld, 4: silver, 3: brons, 2: rött, 1: svart..

Lämna ett svar