Jag ska få en ny kompis!!

Hej!

Vet ni vad? Jag ska få en ny kompis! Den bor i mammas kompis Lindas mage än så länge, men i april så ska den komma ut och leka med mig. Åh vad jag längtar!

Idag har jag blivit erbjuden en dagisplats också. Från början av januari ska jag börja på dagis är det tänkt. Dagiset ligger jättelång ifrån oss, så mamma och pappa blev lite besvikna över att jag inte får plats på det precis nedanför oss. Det som är kul tycker jag är att det är samma dagis som Anton också är anmält till, så vi kommer kanske att gå på samma dagis. Oj vad kul det vore.

Apropå Anton så har jag och mamma varit där och hälsat på idag. Mamma kom upp och hämtade mig när hon kom från jobbet, så tog vi en promena dit (pappa åkte och spelade badminton). Idag var jag och Anton lite småsura på varandra. Vi var lite trötta båda två, det var därför. För det första så började jag med att illskrika av glädje när jag kom dit. Och då blev Anton rädd. Sen var jag på lite tjurigt humör, så jag slängde saker omkring mig, och Anton tyckte nog att jag var dum då. Det tyckte mamma med så hon skällde på mig, fast det brydde jag mig inte om. Jag tyckte att mamma var dum.

Mamma fikade med Antons föräldrar, och vi lekte lite på varsitt håll, förutom en liten stund när vi körde med bilar tillsammans. Fast helst ville jag ha den bilen som Anton körde, men det ville inte han. Sen fick jag välling och Anton skulle gå och lägga sig. Mamma tycker att Anton är så himla snäll, de kan till och med läsa för honom och han är alldeles lugn. När mamma och pappa försöker läsa för mig så vill jag bara riva sönder boken eller springa iväg och göra nåt annat.

Sen gick vi hem jag och mamma, och vi satte oss framför pappas dator en stund och kollade på bilder. Jag satt i mammas knä och var alldeles lugn hela tiden. Mamma var helt chockad. Men det var mysigt. Efter 45 minuter hade jag blivit jättetrött och kramade mamma och försökte berätta att jag nog ville sova nu. Men vad svårt det är när man inte kan prata. Fast det är ju mysigt att kramas ändå förstås.

Jag fick lite gröt också pratade jag lite med morfar i telefon, sen fick jag äntligen sova. Och jag var så trött så trött. Åh vad skönt. Godnatt.

Lämna ett svar