Träffar mormor, gammelmomma och Bettan på Arlanda

Idag har mamma jobbat hemma, och jag och pappa har varit ute och hållit oss hemifrån (mamma har lite svårt att jobba när jag springer och trycker på hennes dator hela tiden).

Vi var till PC City bland annat, det var kul. Pappa är lite avis på mammas lilla fina bärbara dator så han går också och suktar efter en sån… fast han vill ha en PC förstås, eftersom han är lite knäpp.

Sen vid fyratiden, då var det dags att åka bil igen. Den här gången skulle vi till Arlanda och träffa mormor, gammelmomma och moster Bettan som varit i Turkiet i en vecka och som mellanlandat på Arlanda, där de skulle byta från flyg till tåg sista biten till Ånge. Det var bra tyckte jag så vi hann träffa dem lite.

Vi mötte dem precis när de kom, och mormor blev jätteglad att träffa mig, jag tror hon blev gladast av alla. Fast gammelmomma och Bettan blev också jätteglada. Men alla tyckte nog att det var roligast att träffa mig i alla fall, och inte mamma och pappa. Fast det är bäst att ni inte berättar det för dem, för då kanske de blir ledsna.

De var bruna som pepparkakor (eller pannkakor som mamma sa) och har nog solat massor i Turkiet. Jag skulle också vilja åka dit och sola och bada, måste tjata lite på mamma och pappa…

Vi gick till en restaurang efter att pappa bytt blöja på mig, och mamma och pappa åt medan mormor, gammelmomma och Bettan fikade. Jag gjorde lite både och. Jag fick jättefina presenter av mormor med, en Emat (det är en kamel), ett par Diesel-jeans (som är skitsnygga säger pappa, han vill också ha såna), en Diesel-munkjacka och en Hitta Nemo-t-shirt. Jag blev jätteglad och ville ta på mig alla kläderna på en gång. Samtidigt som jag skulle kramas med Emat.

Vet ni vad jag fick göra sen? Jag fick bada i ett bollhav!!! De hade ett sånt på restaurangen, och eftersom vi nästan var alldeles ensamma på hela flygplatsen så fick jag busa där som jag ville. Jag busade med Bettan där, och skrattade som en galning. Gud vad kul med bollhav!!!

Ja, sen sprang jag omkring som en galning i hela restaurangen i flera timmar. Alla vuxna turades om att jaga mig och kolla så jag inte sprang nerför några trappor eller nåt. Emellanåt tog jag en paus och drack lite jos eller åt en kaka eller nåt. Eller kramades med Emat. Jag tittade ju förstås på flygplan med, det var massor massor med flygplan utanför fönstret. Både såna som stod på marken och såna som flög i luften. De som flög var mest spännande att titta på.

Vid åttatiden hade jag blivit så trött att då gnällde jag mest. Men då var det ändå nästan dags att åka hem. Vi gick ner till en fotoautomat först så mamma kunde knäppa kort till sitt nya körkort (hon har lagt till mitt och pappas efternamn till sitt namn, så nu heter hon också Wennerborg). Sen var det dags att säga hej då till mormor, gammelmomma och Bettan som skulle med tåget kvart i nio (fast mormor hade tänkt kidnappa mig sa hon). Jag, mamma och pappa gick ut i regnet till bilen och jag somnade så fort vi åkte iväg. Sen sov jag ända till morgonen efter, märkte knappt att vi kom hem, gick in, att jag fick en ny blöja och att jag blev nerlagd i min säng. Det är jobbigt att springa omkring i flera timmar. Godnatt.

Lämna ett svar