Anton fyller 1 och Sara 30

I morse när jag vaknade så hade mamma kommit hem!! Oj vad glad jag blev. Men mamma var ännu gladare!! Äntligen fick hon kramas med mig igen! Vi kramades i mamma och pappas säng en stund, sen gick vi upp och åt frukost.

Sen åkte vi ut och handlade lite. Bland annat present till min bästis Anton som ju fyller 1 år idag. Vi skulle på kalas hos honom senare på dan!

När vi kom hem fick jag sova en stund medan mamma och pappa fixade paket och kort och sånt. Vi skulle nämligen på ett kalas till efter Antons kalas, för mammas kompis Sara fyllde 30 i torsdags, och det ville hon fira såklart.

När jag vaknade slängde mamma och pappa i mig lite mat, sen var det dags att åka till Anton. Åh vad kul det var att träffa honom igen, det var länge sedan sist! Vi gick direkt in i hans rum och han visade alla sina leksaker också lekte vi massor. Sen skulle Anton äta, och sen fick vi tårta. Vi fick sitta vid ett eget bord jag och Anton och fika alldeles själva. Det var jättespännande, vi fick sitta på riktiga stolar och var nästan alldeles vuxna.

Efter att ha busat omkring så vi var alldeles trötta båda två så åkte vi hem och jag och pappa väntade i bilen medan mamma sprang upp och hämtade lite grejor till nästa kalas. En stol till mig bland annat, och presenter.

Ja, sen åkte vi till Nacka där Saras fest var. De flesta hade kommit när vi kom (men inte alla). Vi fick välkomstdrink, och sen sprang jag omkring som en galning hela kvällen. Sara hade hyrt en lokal som var jättestor och kul för mig att springa omkring i. Det fanns en rolig trappa där med som jag helst ville klättra i hela tiden, men det fick jag inte.

Jag hade inte ätit så bra idag, men Sara bjöd på italiensk buff

Lämna ett svar