I norrland

I morse knackade det på dörren till mitt, mamma och pappas rum hos mormor och morfar. Det var mormor som hade kommit hem, och inte kunde hålla sig utan var tvungen att komma och kramas.

Jag och mamma gick ner och kramades med mormor och morfar och Emmelie och Bettan. Men jag var så trött så trött. Det var ju jättetidigt ju. Men jag vaknade efter en stund, och sen körde jag traktor och busade med morfar och med katterna och hundarna. Också fick jag en jättefin pippi-tröja som mormor stickat, med en mössa till. Och lite andra kläder som mormor och morfar köpt. Jag älskar att få nya kläder, då känner jag mig så snygg så och vill kolla i spegeln direkt.

Sen skulle mormor och Bettan åka och jobba, och jag, mamma och pappa var hemma och fixade. Pappa försökte laga mormor och morfars dator och försökte få deras internet att funka.

När mormor kom hem busade vi lite igen, och sen åkte vi till Träporten och åt lunch. Där sprang jag omkring och härjade så mycket jag bara kunde och tände och släckte alla jackor och sprang och sprang och sprang.

På eftermiddagen så vilade jag och mormor och pappa och morfar fixade med datorn och mamma jobbade. Sen på kvällen lagade mormor god middag med oxfil

Lämna ett svar