Babysim

Efter mamma slutat jobba idag så var det dags för babysim igen efter ett uppehåll på två veckor. Trots att jag var lite snörvlig hade mamma och pappa bestämt att jag skulle få simma idag. Det var tur det, för oj vad kul det var!

När vi kom dit så upptäckte pappa att han hade glömt sina badbyxor. Synd för honom. Så det var bara jag och mamma som badade idag. Det var kul att se pappa en bit ifrån. Mamma frågade vem det var som stod där och tittade, då sa jag ”pappa” och pekade på honom. Två gånger gjorde jag det.

Jag har börjat på en babysim-kurs som innehåller sång nu. Så vi började med en sång, sjöng en sång i mitten och en innan vi gick hem. Däremellan fick jag sprattla omkring med armbojor, dyka från kanten och åka vattenrutschbana. Det var jättekul allting. Jag dök också och har kommit på igen att det är lättare att dyka om man stänger munnen. Man blir i alla fall inte lika hostig efteråt.

När vi badat klart gjorde pappa iordning mig och mamma iordning sig och sen åkte vi till videoaffären. Mamma och pappa skulle hyra film. Jag sprang omkring som en galning där och försökte sno smågodis.

Väl hemma fick jag gröt och sen stoppade pappa mig i säng när mamma pratade med mormor i telefonen. Det var skönt att sova efter att ha busat så i vattnet.

Lämna ett svar