Skarpnäck och Moas 2-årskalas

Idag har jag varit med pappa hela dan i Skarpnäck. Vi skjutsade mamma till jobbet och sen åkte vi direkt till Daniel, som ju bor i Skarpnäck. Han och pappa skulle redigera filmen från mamma och pappas bröllop. Det gjorde vi nästan hela dan. Förutom när jag hjälpte Daniel att vinna i hockeyspel mot pappa.

På eftermiddagen efter att jag sovit och fått mat så åkte jag, Daniel och pappa till mammas jobb och hämtade henne. Sen körde pappa och Daniel mig och mamma till söder, där vi skulle gå på 2-årskalas hos Moa som fyller 2 år idag. Pappa och Daniel skulle spela badminton istället.

Hos Moa var det jättemånga barn. Det var jätteroligt, för det fanns massor med leksaker överallt och barn att leka med. Jag var så glad och bara sprang omkring och busade i flera timmar. Också fick jag varmkorv och glass och saft. Mums.

Ganska sent, när jag hade hunnit bli så trött att jag vilat flera gånger på Moas och hennes föräldrars mysiga kuddar på golvet, så kom pappa och hämtade oss. Han var jätteglad, för han hade vunnit i badminton igen.

2 reaktioner till “Skarpnäck och Moas 2-årskalas”

Lämna ett svar