Klättrar och klättrar

Idag har jag klättrat upp på toalettstolen för första gången. Jag klättar på det mesta annars med.

Men när jag står på toalettstolen så når jag upp så jag kan tvätta händerna, det gillar jag. Jag älskar det mesta som har med vatten att göra. Jag hoppas mamma och pappa köper en pall till mig snart så jag kan stå och tvätta händerna på den istället för att stå på toalettstolen, det skulle nog vara lite lättare.

När jag tvättat händerna noga och länge så åkte vi till Jakobsberg och shoppade lite och gick en promenad till Ikea och tillbaka. Det är så kul att gå på promenad när man kan gå alldeles själv! Och nästan lika fort som mamma och pappa 🙂

Och vet ni? Ikväll när jag fick gröt innan jag gick och la mig så berättade mamma om hustomten som bor hos oss. Och gissa vad? När hon frågade om jag visste var han var så pekade jag rätt på en gång. Mamma blev helt chockad. Vi berättade för pappa sen, och då blev han också överraskad över att jag visste. Sen tyckte mamma att jag skulle säga hej då och godnatt till hustomten, och då gick jag in till köket och vinkade till honom. Mamma bara stod och häpnade.

Lämna ett svar