Hugo hälsar på

Idag kom mamma hem lite lite tidigare, för Hugo och hans mamma och pappa skulle komma och hälsa på. Pappa hade lagat mat och jag hade varit jättestökig hela eftermiddagen, så när mamma kom hem och jag fortsatte vara stökig och grinig så tyckte mamma att jag skulle få sova lite även om klockan var sex på kvällen. Jaha, så när Hugo kom så låg jag förstås och sov… Men som tur var så vaknade jag ganska snart efter att han kommit. Det var tur det. Fast jag blev lite sur när mamma kom in och skulle hämta mig och hade Hugo i famnen istället 🙁 Mamma är ju min mamma ju.

Vi satte oss i köket och åt middag. Jag åt mest kex och majs och gurka, det tycker jag är så gott. Särskilt gurka. Hugo satt på golvet nedanför min stol, så jag kunde prata och vinka till honom hela tiden. Han pratade med mig med. Det var ingen av de vuxna som förstod vad vi sa, men det var kul att prata hemlisar.

Sen fick jag lite gröt, och sen var det dags att sova igen. Jag har blivit ganska trött på kvällarna nu sista tiden, för jag har slutat att sova så mycket på dan.

Mamma och pappa fikade lite efterrätt med Hugos föräldrar, och Hugo fick vara vaken hela tiden. Orättvist tycker jag! Han fick säkert smaka av efterätten med 🙁

Till slut somnade Hugo också, inne på mamma och pappas säng. Där sov han nästan ända tills de skulle åka hem. Då var klockan ganska så sent.

Lämna ett svar