Party bland hästhagar och i lador

I lördags var det dags för party. Herr Möller hade fyllt 30 och skulle fira med fest!

Vi fick skjuts ut till Sävare kyrka där vi skulle vänta in våra cyklande göteborgsvänner. Det kom en massa bilar åkandes förbi och man undrade för varje bil ifall det var festgäster. Om man säger såhär. Det är inte en trafikerad väg i vanliga fall förbi kyrkan. Mitt emot kyrkan låg en stor gård med kohage, lador och traktorer. Och så långt man såg åt alla håll var det bara stora fält.

Efter en stund kom cyklisterna och vi började traska mot festplatsen. Vi kände att det luktade grillat och det kurrade lite i magen. Vi började ana en klunga med folk utanför en lada en bit från vägen. Vi gissade att det var dit vi skulle. Vägen in till ladan delade en hästhage från en äng, och flera nyfikna hästar kom fram och ville hälsa när vi kom och gick förbi.

Festen hade börjat så smått (nädå, vi är aldrig sena) och många kom springades emot oss och frågade vem vår son var uppkallad efter. Jag anade att det var en frågesport på gång, men Tård började förklara… men hann hejda sig innan han gett svaret. Det var en fråga vi fick höra från många. Och lite ledtrådar fick man ju ge för att få svar på de andra frågorna i frågesporten, som man själv inte hade svar på.

När tävling och välkomstdrink var avslutad så bar det av in och det var dags att leta reda på sin sittplats. Sedan var det dags för middagen. Och som vi hoppats på så hade grillukten kommit från festen, för det bjöds på en grillbuff

5 reaktioner till “Party bland hästhagar och i lador”

  1. Välkomna
    på nästa fest oxå.

    Det var verkligen hur kul som helst att Ni kunde vara med. Känner bara att jag knappt hann o prata med någon av gästerna.

    Fick höra om Annikas vin”glas” från annat håll oxå, och de var ju inte dåliga. Får prata med henne om vad som är normala vinransoner. 45cl är det inte iaf =)

    Tack oxå för presenten, sitter nu och planerar…

  2. Men billigt!
    Ja ja, man kanske ska vara lite mer alert som bartender men det var roooligt!

    Superkul att ni kom & förgyllde Henriks fest(även om vi fick leta efter ”plupparna” till bardörrarna länge efter Tårds framfart).

    Hoppas vi ses snart igen!!

  3. Ja…
    …man kan verkligen inte klaga på literkostnaden på vinet… bara på huvudvärken dan efter 😉 nädå, inte så farligt… men fasligt roligt 🙂

  4. Oj…
    Hemskt ledsen för bardörrsplupparna. Hoppas det inte var något som gick sönder.

    Jag hade väldigt kul iaf – även om jag saboterade. Tackar så jäklarns mycket för en dunderfest.

Lämna ett svar