Dag 2 – Ombordstigning

4 juni

Vid fyra i natt vaknade jag, helt klarvaken. Kom fram till att klockan var 12 hemma, och undrade om jag skulle ringa och prata med Moltas. Eller om jag skulle sätta mig och skriva lite på reseberättelsen. Eller lyssna mer på regnet som fullkomligt öste ner utanför. Eller kanske sova vidare. Ja, ungefär så långt hann jag tänka innan jag sov igen. Vid åtta vaknade vi på riktigt, sugna på frukost. Vid nio, redo att gå ner och äta frukost, knackade det på dörren och utanför stod vår väskman och ville hämta våra väskor. Vi skulle fått ett brev i hotellreceptionen igår kväll där det stod hålltider för dagen, men det missade den trötte receptionisten. Så lite panik blev det eftersom vi var långt ifrån färdigpackade. Så istället för frukost så packade vi närmaste halvtimmen. Men sen var det dags för frukost. Efter att ha sagt till vår väskman att han kunde hämta våra väskor (jag skulle kunna bli van vid sån lyx ;-).

Frukost verkar väldigt sällan ingå i hotellfrukostar i USA. Så en 16 dollar dyr frukost per person fick det bli. Men OJ vad god den var. Massor med färsk frukt, bagels, muffins, croissanter, gröt, flingor, söta kakor, yoghurt, jos, te, ostar

3 reaktioner till “Dag 2 – Ombordstigning”

  1. Helt galet lyxigt!!
    Sverige känns helt plötsligt riktigt, riktigt tråkigt…

    Men Tård, hade inte du slutat med Cola Light?

    Vilka åldrar är era medresenärer i förresten? Får för mig att det mest är rika, gamla amerikaner, men det kanske mest är fördomar?

Lämna ett svar