Bus i skogen…

I morse vaknade jag kl 6 och gick över till pappa för att få välling. Han verkade väldigt trött. Men jag fick välling och kolla på traktorn på dvd igen.

Pappa sov vidare även om jag var inne och kollade till honom då och då.

När pappa väl klivit upp efter mycket tjat så åt vi gröt-frukost. Efter det så gick vi till skogen som ligger ganska nära oss och busade. Det var jätteroligt, massa stenar och klippor att klättra på. Fast pappa såg lite nervös ut. Vi hittade en trädkoja som jag fick klättra upp i med.

Sedan satt vi på en sten och tittade lite på kottar, barr och annat man hittar i skogen. Pappa kom på att det hade varit mysigt att haft med sig lite bullar och saft, men han lovade att vi skulle ha det nästa gång istället.

Efter en stund så gick vi tillbaka till vagnen så fick jag åka igen, det var skönt för det var ganska ansträngande att springa omkring i skogen i över en timme.

Vi gick upp till lägenheten en stund och lekte med tåget och sedan åkte vi ut med bilen och letade på massa olika ställen efter en apparat som pappa skulle ha att korta skägget med. Det var ganska roligt att springa omkring i sådana affärer, fanns mycket telefoner, tv-apparater och annat roligt man kan trycka på knappar på där.

Sedan åkte vi hem och åt lunch och så fick jag sova en stund. Och bara en jätteliten stund efter jag hade vaknat så kom mamma hem. Fast jag var lite arg på henne för att hon hade varit borta. Men jag kunde inte hålla mig så länge från att krypa upp i hennes knä och gosa lite. Man vill ju inte vara långsur.

På kvällen berättade mamma och pappa att jag ska bli STOREBROR. Och att det bor en bebis i mammas mage. Knasigt, jag tyckte att det skulle finnas en bebis i min mage med då, och en i pappas, annars är det väl orättvist?


Lämna ett svar