Hemma på förmiddagen och med mamma på jobbet på eftermiddagen

Idag fick jag inte gå på dagis eftersom jag har ögoninflammation. Mina ögon var helt igenvarade i morse när jag vaknade. Jätteotäckt…

Jag var i alla fall jättesnäll på förmiddagen och tittade på film och lekte snällt själv medan mamma och pappa jobbade. Sen på eftermiddagen så var både mamma och pappa tvungna att åka in till sina jobb. Pappa hade ett möte och mamma var tvungen att kolla på grejor som kom från tryckeriet. Jag fick följa med mamma till jobbet då, det var ganska så skoj. Men jag var lite trött, för mamma väckte mig från min eftermiddagssömn när vi skulle åka.

Det var roligt att jag fick åka hiss upp till mammas jobb, jag älskar att åka hiss. Fast egentligen är det mest att trycka på knapparna som är roligt.

Jag sa hej till mammas jobbkompisar, och sen fick jag sitta och titta på Pippi på mammas bärbara dator medan hon jobbade. Jag hittade papper och pennor på bordet med, så jag ritade lite. Först på en massa postitlappar, men sen fick jag stooora papper av mamma att rita på. Det var kul. Sen kom en arbetskompis till mamma och lät som en katt ute i korridoren, då trodde jag att det var en katt där, så jag gick och ropade ”kissen, kissen” efter den jättelänge. Men det kom aldrig nån kisse, så sen var det dags att åka hem, och då ropade jag ”hej då kissen” istället. Synd att jag aldrig fick se den där kissen 🙁

Vi hämtade upp pappa från hans möte på vägen hem, och jag var jättetrött efter att ha hjälpt mamma att jobba i ett par timmar. Jag var alldeles svälld och varig i ögonen med, stackars Moltas.

Lämna ett svar