Mammas föräldraledighet

Hej gosing. Idag har jag fått veta att det kommer två stycken på intervju på torsdag för min föräldraledighet. Alla såna smågrejor gör att det blir mer och mer verkligt att du ska komma snart, och att jag ska få tillbringa hela dagarna tillsammans med dig. Samtidigt så börjar man känna sig lite stressad när man inser att det faktiskt är en hel del att fixa innan du kommer med. Vi måste anmäla din ankomst hos försäkringskassan och till dagis, eftersom din storebror inte får gå heltid på dagis när jag är hemma med dig. Tror man måste göra det senast två månader innan, så det börjar närma sig. Och idag har jag mailat till min familj i England och frågat när det passar att vi kommer och hälsar på i sommar med våra barn. Tänk att vi är tvåbarnsföräldrar vid nästa Londonbesök! Och tänk att du bara kommer att vara max 3 månader gammal när du gör din första flygresa och utomlandsresa. Det är inte illa det! Sen måste vi väl ta och bestämma oss hur vi ska göra med vagn med, om det ska bli en syskonvagn till dig och din storebror eller om vi ska köpa en ny liten sulky till dig kanske. Och bil måste vi nog köpa en större med nu när familjen växer… Pust, bäst att sätta fart.

Kramis från mamma

Lämna ett svar