Öppnar julklapp från oldemor och oldefar

När jag, mamma och pappa hade varit borta över julen så hade farmor, farfar, oldemor och oldefar varit hit och lämnat julklappar till oss. Igår öppnade jag mamma och pappas paket, det var en ny dammsugare! Den var jättefin! Vilken tur, för vår gamla dammsugare har gått sönder!

Men idag fick jag äntligen öppna en av julklapparna som det stod Moltas på (det finns en till, från farmor och farfar, men den ska jag inte få öppna förrän om två veckor när vi ska hälsa på dem har mamma och pappa bestämt). Det var ett paket från oldemor och oldefar. Och vet ni vad det var i paketet? Det var pengar och ett FLYGPLAN (eller plyplan som jag tycker att det låter coolare om man säger). Åh vad glad jag blev. Jag lekte och lekte med flygplanet hela kvällen sen, och när jag skulle sova så ville jag att flygplanet skulle sova med mig. Mamma och pappa sa att det var ok som tur var, annars hade jag blivit jättearg. Tänk att jag har ett alldeles eget flygplan nu!


Lämna ett svar