Alla hjärtans dag

Vet ni? Idag är det alla hjärtans dag! Pappa har knäppt kort på mig och på mammas mage (där bebisen bor) som vi skickat ut som alla hjärtans kort till släkten, och lagt ut som hälsning på hemsidan. Ni får se bilden här också, visst är den fin? Jag kramades och pussades och lyssnade på magen medan pappa fotograferade, så det blev flera mysiga bilder på mig och lillasyster eller lillebror. Men jag börjar längta tills den kommer ut nu…

I alla fall så hade jag fått två alla hjärtans dags-paket i morse när jag kom in i köket. De låg på min plats på frukostbordet. Jag öppnade dem ivrigt och i det ena var det en träflöjt, och i det andra så var det Barbapapa-bestick (en kniv, en gaffel och en sked). Jag blev jätteglad för mina presenter.

På dagis var det också lite alla hjärtans dags-firande, och sen när mamma hämtat mig på eftermiddagen så hann vi nästan bara hem så ringde det på dörren. Det var oldemor som kom. Hon och oldefar skulle vara här och leka med mig under kvällen medan mamma och pappa skulle gå ut och äta alla hjärtans dags-middag. Jag blev jätteglad, för jag tycker så mycket om att leka med dem! Oldemor hade med sig risgrynsgröt till mig som jag åt två stora portioner av till middag, och sen kom oldefar efter en stund. Då sa mamma och pappa hej då till oss och åkte iväg till restaurangen. Jag lekte med oldemor och oldefar till ganska sent, och åt välling och fikade chokladtårta med dem innan det var dags att sova. Sov gott!


Lämna ett svar