Alla hjärtans bilder med dig och storebror

Hej gullet. Idag har du och mamma varit ute på shoppning hela dan. Du har sovit gott under tiden mamma gått och vankat i butiker, men när vi kom hem igen och mamma trött la sig i soffan, då vaknade du minsann…

På eftermiddagen när din storebror vaknat efter sin middagssömn (han och pappa var ute och lekte i snön hela förmiddagen när du och jag var inne i stan), så tittade han och jag på fina mamma-magebilder för att få inspiration till ett alla hjärtans dags-kort med magen och din storebror. Vi vill ju att ni båda ska vara med på kortet nu ju 🙂 Vi hittade lite fina bilder och visade för din pappa som knäppte några kort på dig i magen och din storebror Moltas sen. Moltas var jättego mot dig i magen och pussade och klappade på magen, och det blev ett par riktigt fina kort. Nu ska vi bara se till att fixa till dem lite i färgerna och skriva ut och posta dem till familjerna sen, så alla får se hur mycket du växer där inne (eller snarare hur mycket mamma växer pga att du är där inne).

Vi brukar fråga Moltas ibland om han tror att det är en bebissyster eller en bebisbror, men han har inte riktigt bestämt sig än om du är en syster eller en bror. Han säger syster ungefär 2/3 av gångerna vi frågar, och bror resterande gånger. Men det är ju inte så lätt att veta förstås. Både jag och pappa är ungefär lika veliga vi med…

Kram och klapp från oss alla här ute som längtar efter dig

Lämna ett svar