Mamma shoppar och jag och pappa åker pulka och busar i snön

I morse hade vi lite sovmorgon. Eller ja, i alla fall mamma och pappa. Mest mamma… Sen åt vi frukost, och efter det gjorde mamma sig iordning för en shoppingtur till stan, och pappa och jag klädde på oss pulkakläderna och drog till stora pulkabacken i Hässelby. Det var ganska kallt ute, och jag hade redan hunnit bli lite middagssovtrött innan vi kom dit, men det var kul att åka ett par gånger. Men sen ville jag mest putta på pappa när han åkte.

Vi var inte kvar så jättelänge utan åkte hem efter ett litet tag. Men när vi var på väg in gick vi förbi en stor snöhög utanför vår dörr, och då kom jag på att jag ville leka en stund till, så då var jag och pappa ute och lekte där jättelänge i snöhögen och byggde torn som vi rev och kastade snöbollar på. Det var jättekul. Sen blev jag hungrig så då gick vi in och åt och sen fick jag sova middag. Och mamma hon bara shoppade och shoppade. Men som tur var så hade hon kommit hem när jag vaknade igen. Det var nog tur det, annars skulle hon nog ha handlat upp alla våra pengar!

Pappa och hon satt och kollade på OC på dvd när jag vaknade, så jag kröp upp med dem i soffan och myste en stund, och bad att vi skulle kolla på ett avsnitt till när det första var slut. Så då gjorde vi det. Sen åt vi mat, myste och lekte resten av eftermiddagen/kvällen.


Lämna ett svar