Åker till Lidköping efter dagis

Idag kom mamma och pappa och hämtade mig lite tidigare från dagis. Vi skulle nämligen åka till farmor och farfar idag. Jag satt och ritade när de kom och skulle hämta mig, så sen bytte vi bara blöja på mig och sen bar det av. Jag var trött, för jag hade inte fått sova middag på dagis eftersom mamma och pappa skulle komma, så efter lite välling så sov jag snart gott. Jag sov nästan hela vägen fram, och vaknade på ett strålande humör. Vi sjöng och busade i bilen, och sen åkte vi till en kyrka där mamma och pappa ska gå på bröllop i imorgon, och skulle kolla hur det såg ut där, för mamma och pappa ska knäppa lite kort på bröllopet.

När vi hade tittat klart på kyrkan (det gick ganska fort, för det var kallt som attan så mamma och pappa ville inte vara utomhus längre än nödvändigt) så åkte vi hem till farmor och farfar. De satt och åt när vi kom, men jag ville ändå bara gå direkt och leka, så det gjorde inget. Mamma och pappa bara plockade in alla sina väskor och satte sig i soffan en liten stund, sen så skulle de åka igen. De skulle nämligen träffa Björn, Malin, Tedde och Jenny och gå och äta middag med dem. Jag fick stanna hos farmor och farfar, och det tyckte jag var jättebra, för jag busade med dem hela kvällen, till sent. Mamma och pappa kom hem ännu senare, men jag var så trött att jag inte ens vaknade fast de kom in och la sig hos mig.

Lämna ett svar