Tett 1 månad

Idag är det en månad sedan vår lille Tett kom ut till oss. 1 månad gammal väger lillebror som storebror vägde när han föddes, så nog är det en liten bror allt (även om det börjar ta sig på storleksfronten). Moltas är jättego med lillebror och pussar och kramar mycket och gärna. Han ropar "försiktigt" om Tett skriker när vi byter blöja på honom, och säger till på skarpen om vi inte tar hand om Tett på en gång när han är ledsen. Tett gillar storebror med och när han är ledsen och gråter blir allt genast bättre om storebror kommer in i rummet. Hela familjen längtar och ser fram emot tiden som kommer, med alla saker Tett ska lära sig framöver. Vi vet att han har en bra läromästare i storebror, även om i alla fall mamma och pappa hoppas på att lillebror är av ett något lugnare slag 😉

Lämna ett svar