Mormor och morfar barnvakt, sen åker de hem

I morse myste jag och Moltas med mormor och morfar i soffan innan frukost. Sen efter frukost, då fick jag och brorsan vara hemma med mormor och morfar alldeles själva, medan mamma och pappa gick ner till förrådet och röjde en massa. Sen när de kommit upp igen så gick mamma efter en stund. Men då blev jag arg må ni tro, hon kan ju inte vara ute och springa hur mycket som helst när jag vill ha mat och allt.

När mormor och morfar åkte hem sen så blev storebror jättejätteledsen och grät en massa när vi följde med ut och skulle vinka hej då till dem. Han ville följa med dem hem, för mormor hade sagt att han skulle få plocka blommor hos dem, också förstod han inte att hon inte menade att det var än. Men han och pappa cyklade ner till Spånga en sväng och handlade, medan jag och mamma gick upp och vilade, och när de kom tillbaka därifrån så var han lite gladare som tur var.

På kvällen när Moltas skulle sova så var jag lite ledsen, då tyckte Moltas att jag skulle få mysa med honom i hans säng, så då fick jag det. Då blev jag jätteglad och låg och lyssnade på när han sjöng tillsammans med mamma och pappa.


Lämna ett svar