Promenad till dagis

I morse fick vi kliva upp tidigt, för det skulle vara en visning av våran lägenhet igen klockan halv nio. Då brukar vi ju inte ens ha gått hemifrån för att åka till dagis. Men i morse var vi ute ur lägenheten innan halv nio, och hade packat ihop vagn och allt för att gå allihopa till dagis, jag, pappa, mamma, Tett och Björn. Det var jätteskönt promenadväder och jag var uppspelt som sjutton för att hela familjen skulle följa med till dagis, och att vi promenerade dit.

När vi kom fram till dagis så började jag busa med Dina direkt, och sen lekte jag hela dan ända tills alla kom och hämtade mig igen (men med bilen den här gången). Björn var inte med, för han var och hälsade på en kompis.

Vi åkte direkt till affären och handlade mat, sen åkte vi och hämtade Björn. När vi kom hem satte mamma och pappa igång och laga mat, och Björn lekte med mig. Efter en stund ringde det på dörren, då var det Karin och Erik som kom och hälsade på. Då blev jag jätteglad! De åt middag med oss, men jag var inget vidare snäll vid middagen utan satt och slog i bordet fast jag inte fick, så då fick jag gå och sova, men det gjorde inget, för jag var jättetrött.


Lämna ett svar