Vällingby, skog och Karin och Erik

I morse satt jag och brorsan och myste lite i soffan tillsammans, efter att jag tagit mig lite sovmorgon i mamma och pappas säng.

Sen var vi till Vällingby och shoppade. Jag och mamma gick åt ett håll och pappa och Moltas åt ett annat. Sen träffades vi på torget och där fick jag mat, det var mums. Det var jättefint väder.

När vi kom hem sov brorsan en stund, och sen kom oldemor, oldefar, farmor och farfar, och då bar det av till skogen. Jag sov mest hela tiden vi var i skogen, förutom de stunder då jag vaknade till och längtade tills jag är lika stor som brorsan så att jag också får leka och busa som han, och mata hästarna och så.

Efter skogspromenaden så följde brorsan med oldemor, oldefar, farmor och farfar hem och fikade, och jag, mamma och pappa åkte hem och gjorde oss iordning för att hälsa på hos Karin och Erik, där vi fick mat och var till jättesent på natten. Jag ville förstås ha mat precis samtidigt som mamma skulle äta nåt. Hon ska minsann inte tro att hon ska få sitta och smaska för sig själv utan att jag ska få nåt, så det så!


Lämna ett svar