Vällingby, farmor och farfar och skogen

Idag på förmiddagen så var vi till Vällingby. Vi skulle köpa present till Hugo som vi egentligen skulle ha åkt på kalas till idag (om jag inte hade haft magsjuka igår vill säga), och present till Karin som också fyllt år (som mamma och pappa skulle hälsa på ikväll).

När vi kom hem så sov jag middag, och när jag vaknade så var farmor, farfar, oldemor och oldefar här, så vi åkte till skogen tillsammans med dem sen. Där lärde jag mig att vissla i grässtrån, och grävde och busade massor. Och matade hästarna och hoppade från stenar, det var jättekul. Sen fick jag åka på pappas axlar med, då blev jag jättelång.

Sen följde jag med alla hem och fikade hos oldemor och oldefar, men mamma, pappa och Tett åkte hem till oss och gjorde sig iordning och åkte på middag hos Karin och Erik sen.

På kvällen sen gick jag, farmor och farfar hem till oss och tittade på film och myste, och sen gick jag och la mig, och farmor stannade hos mig tills mamma och pappa kom hem jättejättesent.


Lämna ett svar