Larm-besök och bus med Isak

i morse råkade jag fastna med huvudet under sängen när jag lekte innan mamma och pappa vaknat. Oj vad jag skrek då så mamma kom uppspringades jättefort. Sen myste jag med mamma, pappa och Tett i sängen en stund innan jag och pappa gick ner och fixade frukost, risgrynsgröt (mums!). Efter frukosten (på altanen såklart) så ringde det på dörren. Det var en farbror som skulle ge mamma och pappa papper om larm hemma. Han hade en dosa med roliga knappar på som jag ville trycka på, men det fick jag inte, typiskt. Efter att han gått frågade jag om jag fick gå och leka med Isak, men mamma trodde inte att Isak var hemma. Men jag hade just sett att han kommit hem med bilen. Men innan mamma och pappa hade fått på mig mina skor så hade Isak hunnit komma hit, så vi lekte här en stund först (även om jag mest var arg för att han ville ha mina traktorer och leka med). Sen gick vi hem till Isak och lekte där, det var kul. Vi ställde oss på stenen på Isaks tomt och skrek och läste böcker. Knasigt va? När jag kom hem var jag jättesmutsig om händerna, för vi hade kört med bilarna i sanden.


Lämna ett svar