Sötaste killen i sele

Idag har jag varit på ett riktigt strålande humör hela dagen (till skillnad mot igår). Jag och mamma sov ända till kl 10.30, sedan spelade mamma och pappa fotboll med brorsan medan jag softade på verandan. Efter det åkte vi till ikea, då fick jag hänga i selen. Jag sover mest i selen, men när jag är vaken tycker jag om att sitta i selen och se mig omkring. Många kommenterade mig att jag var så söt där i selen, men mamma och pappa tycker ju att jag är världens sötaste bebis så de tycker inte att det är så konstigt att folk tittar och pekar på mig. Men oj vad mamma och pappa handlade mycket förresten. Tror snart vi köpt hela ikea så ofta som vi är där och handlar.

När vi kom hem bytte pappa blöja på mig och sen fick jag mat när mamma och pappa ätit. Med ren blöja och nymätt så var jag en solstråle i babysittern resten av kvällen.

Lämna ett svar