Leker med stora killarna

I förmiddags spelade jag fotboll med pappa och mamma efter en sen frukost ute på altanen. Sen bar det av till Ikea igen där vi handlade masor. Jag lekte en massa där med, och somnade gott i bilen på vägen hem. Hemma kollade jag lite på tv, sen gick jag till Isak och lekte med honom. Sedan körde jag lite motorcykel med de stora killarna som är fem år, och plötsligt var det massor med barn ute, Theodor och Ponthep som är fem, sen Novalie som är Theodors lillasyster. Sen kom en kille som heter Elias (lika som båten) ut med och körde med en radiostyrd bil. Åh vad jag skulle vilja ha en sån. Först jagade jag och Ponthep bilen, men sen tittade vi mest på istället efter att mamma kommit och skällt på oss. Men jag stod och dirigerade lite hur Elias skulle köra, fast han lyssnade inte.


Lämna ett svar