Min nya kompis Isak och vattenkrig med mamma

Idag sken solen igen som vanligt. Jag och mamma tyckte det var så varmt ute så vi behövde svalka oss lite, så vi hade vattenkrig med vattensprutorna. Det var jättekul, både jag och mamma skrattade så att vi kiknade.

När vi busade som bäst ute på gräsmattan jag och mamma så kom grannen som heter Isak och ville leka med mig. Han är nästan lika gammal som mig, bara ett par månader yngre. Jag blev jätteglad och vi busade en stund, och jag berättade för mamma flera gånger att jag busade med Isak.

Då Isak gått hem så åkte jag, mamma, pappa och Tett till Ikea och handlade en massa saker. Vi åt lunch på deras uteservering, jag fick köttbullar och makaroner, det var mums det. När vi kom hem från Ikea åkte vi och köpte nya utemöbler på Nisses, och jag och pappa skjutsade hem mamma och Tett och hämtade möblerna med vagnen sen (oj, det är spännande med vagnen tycker jag).

När vi kom hem med möblerna började pappa att skruva ihop dem, och mamma och jag gick och köpte cola på Hemköp. Jag var busig som sjutton och sprang omkring som en galning inne på Hemköp, så mamma blev jättearg. Sen när vi kom hem så åt vi wok som jag och pappa köpte när vi hämtade möblerna på verandan i våra nya utemöbler som vi köpt idag. Åh vad mysigt det är att ha en veranda!


Lämna ett svar