Målar i nya huset

Idag fick jag följa med mamma och pappa och äta frukost hos oldemor och oldefar (ja, farmor, farfar och storebror var ju där med). Sen åkte vi till huset i Västerås och målade. Karin och Erik följde med oss dit med, och hjälpte till att måla. Jag låg mest och softade på altanen. Sen åkte pappa till tågstationen och hämtade farbror Björn, så hjälpte han också till att måla sen.

När allt som skulle målas var målat en gång så gick vi ner till en restaurang och åt en sen lunch. Jag sov i vagnen, som tur var tyckte mamma och pappa. När vi satt där så kom min morbror Daniel med sin bil också, så var vi plötsligt en massa människor som hjälpte till att måla.Vi tog en liten paus mitt i målandet och åkte ner och tittade på fotboll i stan, på storbildstv på en pub. Det var mysigt och jag var snäll och sov.

Sedan målade och fixade alla (utom jag) hela kvällen sen, och vi var inte hemma i Stockholm igen förrän sent sent.Lämna ett svar