Isak kommer på middag

Idag gjorde vi inget särskilt på dan, förutom att jag och Tett myste i sängen på förmiddagen. Jag läste lite för honom ur en av mammas böcker. Det var roligt.

På eftermiddagen/kvällen så ringde det på dörren. Det var Isak och hans mamma och pappa som kom och hälsade på. Oj vad kul! Då förstod jag varför mamma och pappa hade stått och lagat mat (de som alltid brukar köpa färdiglagad mat annars). Vi satte oss och åt nästan direkt, och jag och Isak satt bredvid varandra och vi dippade mest bröd i hommous och nån god aubergine-röra. Sen när vi hade ätit klart ville vi gå och leka, då fick vi det. Men när det var dags för efterrätt, då ville vi också ha. De vuxna åt paj och glass, men jag och Isak ville helst ha sandwich-glass, så då fick vi det. Vi åt till och med två var, så gott var det!

Sen busade vi en stund till tills det var dags för Isak att gå hem och sova.

Lämna ett svar