Får paket från Ponthep

Idag när jag gick ut och lekte som vanligt på gatan med alla barn så kom Pontep och hans mamma och gav mig ett paket. Det var för att jag hade fyllt år. Ponthep skulle ha varit med på mitt kalas egentligen, men han var borta så han kunde inte. När jag kört bil en stund och lekt med Ponthep och de andra så tog jag med mitt paket upp på altanen och öppnade det. Ponthep var med också. Det var en Monster truck som Ponthep hade köpt till mig. Jag blev jätteglad och lekte med den. Sen gick jag och sa tack till Pontheps mamma med, och hon berättade att hon fått cykla fram och tillbaka till stan två gånger idag, för Ponthep hade promt bestämt att han skulle vara med och välja paket till mig. Vad kul 🙂 Och vilken bra present han hade valt!

När Ponthep gått hem sedan så lekte jag med racerbilarna i leran. ”Racerbilarna köra smutsig” säger jag då när jag vill leka med dem i gruset, för i filmtrailern som mamma och pappa visat så blir racerbilen smutsig på munnen. Sen tycker jag att det är väldigt kul att tvätta bilarna sen med, när de är jättesmutsiga.

Lämna ett svar