Hem till Västerås och pappa igen

Idag skulle morfar iväg på ett möte med en massa gubbar. ”Konstiga” gubbar kallade jag dem, men morfar sa att de nog inte var så konstiga…

Jag och brorsan myste lite med moster Bettan medan mamma packade bilen. Sen åkte vi fram till Träporten hela familjen och fikade lite och sa hej då till alla som jobbade (mormor och morfar). Jag spelade på Jack Vegas-maskinerna, sen fick jag och Tett 20 kr var av Lillemor. Jag ville direkt gå och spela upp dem på spelmaskinerna, men då sa mamma att jag var för liten för att spela med pengar på dem. Typiskt!

Sen åkte vi hemåt jag, mamma och Tett. Jag och Tett var lika snälla på hemvägen som på ditvägen, och sa inte ett knyst nästan. Vi stannade till på Tönnebro på vägen hem med, och kissade och bytte blöja på Tett. Jag ville stanna och leka lite, men mamma sa att vi skulle skynda oss hem till pappa.

Både jag och Tett var jätteglada över att vara hemma när vi väl kom hem, och vi kramades och kramades med pappa allihopa!

Lämna ett svar