Balla brallor bort

Åratals jagande av märkliga 70-talsinspirerade byxor är över. Kommer inte riktigt ihåg hur det började eller varför, men någon gång för 8-9 år sedan fick jag för mig att jag skulle få tag i ett par v-jeans, eller åtminstonde ett par rejält utsvängda byxor. Det gick väl halvknackigt fram tills de täta turerna till London började. Ahhh Camden, himmelriket för flare-törstande manchester- och jeansälskare.

Men sedan en ganska lång tid tillbaka känns det bara fel när jag kränger på mig de brun-biege-rutiga manchesterbrallorna, lila mockabyxorna eller de justerade Vero Moda-jeansen.

Nåväl, var sak har sin tid, och trots att jag inte är speciellt nostalgisk av mig så kan jag inte göra mig av med denna benbeklädarskatt. Jag packar istället ner dem i en låda som jag om tio-femton år kan ta fram för att göra mig till åtlöje inför mina tonårsbarn.

Lämna ett svar