Svart, vitt, rött

Jag vet inte om nån mer än jag lagt märke till H&Ms UNDERBARA tv-reklam. I just can´t get enough av den. Den är ju helt fantastisk. Musiken, stilen, kläderna, attityden och movesen… I love. Sen är det ju onekligen jäkligt fräscht och snyggt med vitt, rött och svart som hela reklamen bygger på. Och även deras sajt såklart. Liksom Åhléns och MQs höstkampanjer. Nästan så slående lika att det känns som att Åhléns gör reklam för H&M. Eller MQ för Åhléns. Eller ja, hur det nu var? Ta en titt själva. Tyvärr har jag ingen bild av Åhléns affischering, men jag lovar att den såg som tagen ur H&Ms reklamfilm (hemsidorna är tyvärr inte lika slående lika som övrig marknadsföring). Och jag tänker på hur nöjda respektive reklambyrå var när de var klara med sina kampanjer, och hur de nu sitter och kliar sina huvuden och undrar vem på byrån som läckt information till sina konkurrenter…

Se H&M-reklamfilmen här »


En kommentar till “Svart, vitt, rött”

Lämna ett svar