Inte mycket lättare, men gladare och lite rikare

Vikten har påverkats oväntat lite av min nya diet, jag trodde godiset skulle göra stor skillnad på vågen. Däremot har jag känt mig gladare (kanske är inbillning, men socker ska ju vara dåligt för humöret så det är ju inte helt otroligt) men framför allt så har jag/vi blivit rikare.

Fortfarande måste jag dock tänka mig för. I mitten av förra veckan köpte jag en kycklingkebab med ris på den lokala grillen. Jag var inte medveten om att det ingick dricka, så precis när jag var på väg ut genom dörren ropade grillkillen; "Det ingår dricka, vad vill du ha?". "Cola L… Ramlösa Citrus", svarade jag. Det sitter alltså fortfarande i ryggmärgen, och har jag inte medvetet tänkt på det innan så blir svaret automatiskt Cola Light på en sådan fråga.

Veckans vikt:  74,3 kg  
Den här veckan: -0,8 kg 
Sedan start: -0,4 kg

3 reaktioner till “Inte mycket lättare, men gladare och lite rikare”

  1. Dessutom…
    …har du en positiv inverkan på din fru som också avstår från farliga light-drycker när du avstår. Jag drack ett glas när jag var uppe i norrland, och ärligt talat så smakade det inte ens särskilt gott. Så ha inte för höga förväntningar på ditt ”återfall” 😉

  2. Jag har höga förväntningar..
    …på just det. Att det inte ska vara så gott så jag kan fortsätta min avhållsamhet utan att känna att jag missar något.

Lämna ett svar