På dagis till klockan fyra

Vet ni? Idag har jag varit på dagis ända till klockan fyra. Jag ska få börja gå till klockan fyra alla dagar utom fredag nu, bara för att mamma ska hinna jobba lite på dagarna. Och jag tycker bara att det ska bli kul, då får jag äta mellanmål och leka i ett par timmar till. Jag var noga med att visa med fingrarna för mamma innan hon gick hem från dagis i morse att hon inte skulle hämta mig förrän klockan fyra (och inte klockan två sa jag och höll upp två fingrar). Mamma lovade att komma ihåg det.

Till mellanmål fick vi fil på dagis. Då sa jag att ”jag tycker inte om fil”. Då fick jag ingen fil. Sen frågade fröknarna om jag inte gillade fil eftersom jag sagt så, men mamma berättade att jag visst brukar äta fil hemma ibland. Men jag skyndade mig att berätta för mamma med att jag fått mellanmål på dagis idag, och att vi fick fil. Och att jag inte tyckte om fil.

Lämna ett svar