Ma-ma, mamma

Idag har jag utökat min vokabulär med att säga ma-ma-ma-ma-ma-ma… När jag smakat på orden ett tag fick jag flera gånger dessutom till riktiga ”mamma” och mamma blev jätteglad och svarade glatt varje gång. Tänk vad lätt det kan vara att göra mamma glad ibland, man behöver bara snacka lite 🙂

Förutom att smaka på lite nya ord idag så har jag fått smaka risgrynsgröt med. När vi var på Liseberg på julmarknad hade mamma och pappa nämligen glömt att ta med mat till mig, så när vi blev kvar där längre än vad de hade trott så hann jag bli jättehungrig. Och eftersom brorsan fick en stor portion risgrynsgröt så kom de på att jag kanske kunde smaka av den med (även om jag inte är så förtjust i klumpar i maten). Men gissa vad jag tyckte att det är gott. Det sägs att hunger är bästa krydda och kanske var det så. Men det var himla sött och gott med jämfört med den gröten jag brukar få i vanliga fall, och jag smackade och gapade om vartannat. Åh vad det var mums med risgrynsgröt!


Lämna ett svar