Hälsar på hos oldemor och oldefar

Idag har jag varit på dagis som vanligt. Fram tills de tyckte att jag hostade för mycket på dagis så då ringde de mamma och pappa, så pappa kom och hämtade mig vid tre-tiden. Varken mamma eller pappa förstod varför de hade ringt från dagis, för jag var pigg som en mört och ville absolut inte gå hem, jag ville ju leka. Och hemma härjade jag runt som en galning, och jag var varken snorig eller hostade nåt särskilt. Däremot har jag hostat lite på nätterna, men det kan man ju inte vara hemma från dagis för. Ja, ja…

När vi kommit hem packade vi ordning lite väskor, för vi skulle åka till oldemor och oldefar, jag, pappa och Tett. Mamma skulle ut och äta med sina tjejkompisar på en restaurang på Söder i Stockholm. Vid fyra drog vi iväg, och jag och brorsan sov gott hela vägen dit. Vi lämnade av mamma i Sumpan vid tåget, och sen åkte vi hem till oldemor. Oldefar var ute på nåt, så han var inte hemma. Hos oldemor fick jag och pappa köttbullar och mos, och det var jättegott. Sen kollade jag på Kogänget på DVD som jag hade med mig, sen lekte jag och oldemor med alla bilarna tills mamma kom tillbaka. Då var det ganska sent. Vi var inte hemma i Västerås igen förrän klockan tolv, då var både jag och brorsan jättetrötta och ville bara bäras rakt i säng!

Lämna ett svar