Badar i poolen med mormor och morfar

I morse när vi vaknade var mamma och pappa borta på utflykt och mormor och morfar var i vårt rum istället. Knasigt… Vi gick ner och åt frukost med dem, sen badade vi i poolen hela dan. Det var jätteskönt. Och kul, för det var en massa andra barn där också, bland annat en svensk pojke som var drygt tre år som hette Harry, och en söt australisk-turkisk tjej som hette Ella.

När vi badat färdigt gick vi upp till rummet och sov middag en stund, och inte förrän vid halv sju på kvällen kom mamma och pappa tillbaka från sin utflykt. När de var tillbaka gick vi till en pizzeria för lite middag, men stackars mamma som inte mådde så bra fick minsann ingen pizza utan fick nöja sig med lite ris.

Vi var jättetrötta båda två efter en heldag i poolen, så vi somnade snabbt när vi var tillbaka på rummet igen, och mamma och pappa fick dricka te i lugn och ro innan de också somnade, trötta efter sin utflykt.


Lämna ett svar