Tuk-tuk till Karon och Tetts första tand

Mamma berättar:

Idag tog vi efter många funderingar (igen) en tur med tuk-tuk (efter att med säkerhet kollat så att det inte fanns säkerhetsbälten i minibussarna). Det bar av till Karon beach, där vi ägnade oss åt sol och bad. Det var skönt såklart, även om det var lite fiskar i vattnet (som jag inte är så förtjust i) och lite småstickig känsla emellanåt när man badade (ingen förstod vad det var men alla kände det). Självklart blev det idag även ett inköp av en geckoödle-kvast på stranden (inte lika billig som den pappa köpte igår, men 10 kr för ett oumbärligt vapen kändes helt ok). Vi köpte goda ananasklubbor på stranden, och sedan blev det lunch på Buffalo Steak där mamma och pappa ätit när de var här för tio år sedan. Tård åt gott kött och potatis med bearnaise, och Moltas och jag åt köttfärssås och spagetti. Efter en liten shoppingrunda gav vi oss av hemåt mot Surin igen, och mamma upptäckte Tetts första tand i tuk-tuken. När vi kom hem vilade vi en stund och jag kände mig lite halvdålig, så på kvällen blev det middag på hotellet. Jag höll mig till en trist (och rätt äcklig) nudelsoppa på grund av magont, och sen blev det tidig sänggång.


Lämna ett svar