Back in business

Jaha. Så var det dags att kliva upp igen när klockan ringer (istället för när bebisen skriker) och att åka iväg till jobbet tidigt på morgonen när det fortfarande är mörkt för att inte komma hem förrän det är mörkt igen. I morse ringde klockan halv sju eftersom jag bestämt mig för att börja arbetet efter åtta månader med en liten sovmorgon. Halv nio var jag på jobbet. Samma gamla jobb som vanligt. Samma stress, samma människor (mer eller mindre) och samma arbetsuppgifter. Men nya lokaler. Fräscha och alldeles alldeles nyinvigda (flytten hit skedde under mellandagarna). Dagen hittills har mest ägnats åt möten för att bli uppdaterad i vad som hänt under tiden jag varit borta och i nya telefoner, ny växel etc. Eftermiddagen kommer också att ägnas åt diverse möten innan det är dags att börja hårdköra. Två åttasidiga trycksaker och ett antal kampanjblad ska vara klara för tryck till mitten av nästa vecka. Hittills känner jag mig mest förvirrad. Och lite hungrig. Bäst jag tar lunch och inviger nya matsalen. Jobbstressen ska jag försöka dröja ytterligare några minuter med… Tjao!

3 reaktioner till “Back in business”

  1. Första dagen hemma!
    Ahh. Det här känns bra, mycket bra. En lugn skön dag som en start på åtta månaders ledighet.

    Men oj vilket lång ”Att-göra-lista” jag samanställt för ledigheten. Får se hur mycket jag hinner 🙂

  2. Jag har strukit typ två punkter…
    …på min långa att-göra-lista jag hade skrivit innan föräldraledigheten. Så det gick inget vidare för mig om man säger så. Men du slipper ju en flytt mitt i ledigheten i alla fall, det sparar nog lite tid. Och ja, nu är jag trött minsann. Och överlycklig över att jag har en sån underbar hemma-man som hade maten på bordet när jag kom hem 🙂

Lämna ett svar