Alla hjärtans dag och hos doktorn igen

I morse vaknade jag innan Tett, och gick in till mamma och pappa och bad om välling. Sen kollade jag på tv en stund medan jag väntade på att de skulle kliva upp och fixa välling till mig.

Efter vällingen så bakade pappa scones som vi åt till frukost allihopa, sedan åkte jag och pappa till doktorn igen, så de fick lägga om mitt sår på fingret (som mamma klämde). Och efter det skjutsade pappa mig till dagis, jag kom dit lagom till lunchen idag.

När pappa kom och hämtade mig igen sen klockan fyra, så ville jag helst inte följa med hem. Men mamma och Tett satt i bilen och väntade på mig, det var kul. När vi kom hem så skottade jag och Isak och pappa, och jag fick en alldeles egen röd fin snöskyffel som mamma och pappa köpt till mig idag.

När det var dags att gå in sen så hade pappa lovat att jag och Tett skulle få paket eftersom det var alla hjärtans dag, så det fick vi. Jag fick racerbilar-filmen och blev jätteglad. Jag hjälpte Tett att öppna hans paket med, han fick en flip-leksak i sitt paket, som jag testlekte med en liten stund.

Sedan kollade jag på filmen nere på mamma och pappas tv, och sen fikade vi alla hjärtans dags-fika jag, mamma och pappa. Jag fick en chokladboll (eller unklad-bulle som jag säger), och det var jättegott.

Mamma och pappa jobbade lite medan jag såg på filmen, och Tett han sov. Sedan kom pappa ner och tittade lite med mig med, och fixade risgrynsgröt till mig. Mums vad gott det var! Vilken bra dag det har varit idag, jag önskar det vore alla hjärtans dag varenda dag 🙂


Lämna ett svar