Står själv utan stöd på alla hjärtans dag

Mamma jobbade hemma idag, så jag var hemma med henne medan pappa var med Moltas på vårdcentralen. Då ställde jag mig under mammas skrivbord när hon jobbade, och höll mig i papperskorgen där. Den vippade till då, så jag släppte taget om den och stod alldeles själv en stund innan jag kom på att jag nog måste hålla mig i nåt, och tog ett halvt steg för att nå mammas knä. Duktigt va? Både stod och tog ett steg utan att hålla i mig samma dag.

När pappa kom tillbaka och hade lämnat brorsan på dagis så följde jag med honom och mamma till banken, där de skulle låna pengar till nya bilen. Jag var jättesnäll hela tiden, och när mamma och pappa skulle uträtta ärenden på stan sen med.

Efter stan så hämtade vi Moltas på dagis, sen jobbade mamma en stund till innan hon fick göra kväll. Efter vi ätit middag så fick jag och brorsan våra alla hjärtans dags-presenter. Jag fick en rolig flip-leksak som jag lekte med en stund, men jag var så trött att jag helst bara ville sova, så jag fick göra det istället medan mamma, pappa och Moltas alla hjärtans dags-fikade.

Lämna ett svar