Äntligen av med Volvon

Idag gör vi en liten paus i Thailandsdagboken för att rapportera att vi äntligen gör oss av med Volvon som vi aldrig har trivts med. Nu är vi tillbaka hos vårt favoritmärke Toyota. Vår Starlet från 1982 tog oss många mil utan bekymmer, så vi har goda förhoppningar om vår nya 7-sitsiga "snygging".

Vi behöver bara stå ut i 5 dagar till med Volvon. Efter det kan vi köra omkring med våra två (snart tre) barn och ändå få plats med ett par vuxna till. Mmmm… härligt 🙂

7 reaktioner till “Äntligen av med Volvon”

  1. Tack!
    Vi hoppas på mindre reparationskostnader nu än med Citroenen… Den har gått lika långt som cittran gjort när vi köpte den, så det ska bli spännande att jämföra reparationskontot de närmaste åren. Man har ju lite högre förväntningar på Toyota om man säger så…

Lämna ett svar